OOK ALLE THUISZORG VOLLEDIG VAN  ''VAN A TOT Z'' AANGEBODEN DOOR ZEELANDCARE THUISZORG.

 
 

Warme maaltijdservice "Heerlijk Warm"


Samenwerking


Samen met De Zorgbalie en een grote internationale traiteur (marktleider in België) is ZeelandCare een samenwerking genaamd "Heerlijk Warm" gestart, met als doel het leveren van Dagelijks Warme Hoogwaardige Betaalbare maaltijden in Zeeland. We leveren aan huis, aan instellingen, maar ook bijvoorbeeld aan de ouderensoos om de hoek.


De eerste route


Inmiddels zijn we naar tevredenheid van onze nieuwe klanten onze eerste "route" in Oost Zeeuws-Vlaanderen/Terneuzen gestart. Alle inwoners/instellingen/bedrijven van dit gebied kunnen 7 dagen per week een warme maaltijd laten bezorgen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld iedere week één keer te bestellen omdat dat u nou eenmaal goed uitkomt. Ook ideaal voor instellingen die zo bijvoorbeeld in het weekend ontlast kunnen worden. (ook levering in bulk mogelijk, laat u informeren!)


Dagelijks warm en vers


Omdat het vlees uit de eigen beenhouwerij komt, en er uitsluitend met verse ingrediënten wordt gewerkt kunt u er op vertrouwen dat u of uw geliefde iedere dag toegang heeft tot een goede maaltijd. Wordt er niet opengedaan, of constateert de vaste bezorger dat de gezondheid opeens achteruit gaat, dan kan volgens afspraak de contactpersoon van de bewoner hierover op de hoogte worden gesteld.


Gastronomisch menu


Het drie gangen menu bestaat telkens uit soep, de hoofdmaaltijd en een te kiezen dessert. U kunt kiezen uit een toetje (Danoontje), of een stuk seizoensfruit. Ook heeft u de mogelijkheid om het gastronomische menu te bestellen. Dit menu is verfijnder en bestaat uit duurdere ingrediënten, voor de echt fijnproever..


Gezellig samen eten, middagje de deur uit..


Samen met drie horecaondernemers en een uitbater van een dorpshuis zijn we een pilot gestart. Het doel van de opzet is het samenbrengen van (eenzame, oudere) mensen door middel van een (h)eerlijke maaltijd. Voor u als initiatiefnemer nemen we alle lasten uit handen en leveren u het promotiemateriaal (plus geen afwas en geen rekeningen).


Ook  voorstellen of leuke ideeën zijn uiteraard welkom!!!


Instelling, bedrijf of school


Heeft u als instelling/bedrijf/school interesse dan komen wij graag langs om ons product te demonstreren. Een leuke manier is bijvoorbeeld het instellen van een testpanel bestaande uit uw bewoners/werknemersbestand. Ook gewoon vrijblijvend eens een keer uitproberen is zoals eerder gezegd geen probleem. U zit nergens aan vast. Voorwaarde is dat u zich binnen de route bevind. Wij gaan later dit jaar beslist meerdere routes bezorgen. Schrijf u daarom alvast in.


Maandmenu

februari

Dagmenu

Gastromenu


Maart

Dagmenu

GastromenuContactformulier

  • * verplichte velden